27 Ocak 2014 Pazartesi

Ürün Dibini Görme Projesi / 3. Ürün: Pastel 130 Oje

   Merhabalarrr :) Severek kullandığım ve artık azalan, bu nedenlede kıvamı yavaştan koyulaşmaya başlayan Pastel 130 numaralı ojem bugün bloğumun konuğu... Yakın zamanda kullanıp bitirmezsem kullanamadan çöpü boylamak zorunda kalacak. Bu renk sevdiğim ve hemen her kıyafetle kullanılabilecek bir renk olduğu için de biraz sık kullanıp tüketmek istiyorum.




    Çok güzel koyu parlak kırmızı bir rengi var ojenin... Sürümü de oldukça kolay, çok uzun olmamakla beraber kullanışlı bir fırçası var. Fotoğraflarda da kalın tek kat sürülmüş halini görüyorsunuz., oldukça kapatıcı ve yeterli oluyor. Kuruma hızı da gayet başarılı, 2-3 dakika sürüyor ve kuruduktan sonra kolay kolay bozulmuyor. Yalnız suya dayanıklılığı pek yok, bu sebeple en fazla 1 veya 2 gün kullanabiliyorum. Aslında bu da yeterli bir süre sayılır.

    

   Fiyatı da oldukça uygun bu ojenin, 4 TL civarı... Pastel ojelerde yaşadığım genel sıkıntı çabuk bozulması diyebilirim. Bunun dışında sürümü, kuruması fena değil... Tekrar alınabilecek bir oje, ama denenecek çok oje var :))) Sıra tekrar ne zaman buna gelir bilemem...

                          

2 yorum:

  1. Rengi çok güzel gerçekten (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, zaten kırmızılar bordolar her daim klasik ve vazgeçilmezler :)

      Sil