8 Ocak 2014 Çarşamba

kediciklerime hala isim bulamadımmm, orjinal fikirlere açığım :)

   Merhabalar... Hem kediciklerimin yeni fotoğraflarını paylaşayım dedim hem de belki yeni önerileri olanlar vardır diye yeni bir post yazmak istedim... Yazık yavrucakların hala isimleri yok :) Ne zor işmiş yahu, demek çocuğum olucak olsa nüfusunu çıkartamicam :)))  İkisi de dişi bu arada.. Hadi bi el atın, bi düşünün olur mu canlar ???


 
 

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Tüm gün uyuyolar yaaa :) Kucak delisiler... Ama hala birine beyaz birine gri diyoruz, kalıcak isimleri öyle bi süre daha bulamazsak korkarım :D

      Sil
  2. İki tanrıça ismi yakışır bence kızlarına :) aslında aynı olan bir tanrıçanın yunan ve roma mitolojisindeki adları :)
    AFRODİT ve VENÜS
    Yok benim kızlarım güzeller ama aynı zamanda hareketliler dersen doğa tanrıçası :)
    ATHENA ve MİNERVA

    Ben bunları yakıştırdım
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de günlerdir tanrıça ve peri isimlerine odaklanmış durumdayım, ezberledim sayılır hepsini :) Venüs ve Hera ilk sıralarda, Afrodit'de de aklım var.. Ama kediler 2 heceden fazlasını algılayamıyorlarmış isimde... Yardımların ve ilgin için çokkkkk teşekkürler :)

      Sil
  3. Çookkk tatlılar ya bayıldım :) İsim konusunda hiç iyi değilimdir, bizim de bir kızımız vardı pakize koymuştuk adını :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pakize mi :) Seviyorum aslında bu tarz isimleri ben de:)) Pakize, Nuriye, Rukiye.. Beyaz miniğe sanırım EVA diycez, Wall-e ye ithafen, abimin fikriydi ben de sevdim.. Gri kediciği ise hala "kızım, aşkım, tatlım" diye seviyoruz :))

      Sil